Nejnovější recenze ze sekce Budíky
Vše O.K.
Svítí ve tmě a je tichý
Spokojenost
Není tak tichý jak jsem očekával,sice vypadá hezky no při mém citlivém sluchu je to obtěžující mít vedle hlavy na stolku
- nemá český návod!
Splňuje očekávání.
- složité nastavování, nekvalitní návod
- Má vše, co jsem požadoval, dálkové řízení času, projekci času na strop, možnost "vypnout" display na noc ...
- Čeština na displeji je oproti předchozímu budíku fajn.
- Synchronizační signál chytá dobře.
- Hlasitost budíku je dostatečná.
- Vypnutí prvního, nebo druhého budíku přepínačem.
- Chybí podrobnější indikace stavu baterie. Pouze LED, která je navíc na zadní straně.
- Mikro USB kabel jako na starších telefonech (lze zapojit pouze jedním směrem).
Vše funguje jak má, připomínky jsou pouze kosmetické.
V pozici USER nelze nastavit na každý den zcela jiný čas buzení, ale umožní to jen volbu mezi Alarm 1 - 2. Doufal jsem, že bych Alarm 1 nakonfiguroval jako výchozí s tím, že na víkend budou jiné časy a Alarm 2 pak nastavil jako alternativní, protože občas musím jet do práce dříve.
Druhá připomínka je k indikaci odloženého budíku. Pro rozespalého člověka je ta indikace prostě příliš malá. :-)
- perfektni
Super!!!
- malý, skladný, rozměry odpovídají, jednoduchý návod, možnost nastavení 3 typů svítivosti
kdo hledá malý, skladný budík na každodenní buzení, mohu doporučit, nastavení budíku jednoduché, nezvyklé ukončení zvonění budíku na čelní straně přístroje - tlačítka, dá se na to zvyknout, vypnutí nastavení budíku taky bezproblémové - jen se zmáčkne tlačítko alarmu, z obrazu zmizí zvonek a je hotovo, plusem je český návod.
- v případě vadného výrobku, komplikovaněji vyřízení reklamace, než nákupu v prodejně, chybí český manuál, je tam jen odkaz na internet, ale nefunguje
Nechapu .. konstrukci budiku musel delat rezard, protože kdyz člověk chce nastavit budik musi odekryt kryt baterek a pak nastavit.kdyz to ma byt pro dítě,tak sem zvedava, kdy se vylomi ten kryt l,ktery ani dobre nesedi.Kdybych to vedela v životě nekoupim,podle mne šmejd,ktery bych poslala zpět, kdyby se sova nelibila male.
- Menší dárek by byl příjemný
- Přehledný a přesný čas , datum a teplota.
- Signál pro řízení času není mnohdy dostupný.
Velmi záleží na umístění zařízení. Pravidelně mezi 1:00 - 4:00 docházelo k výpadku projekce času.
- praktický a vkusný
jednoduchý,skladný budík mi vyhovuje,.nic složitého
Kvalita za dobrou cenu
- Dobra cena
- Dost funkcii
- Radiovy cas
- Premietanie na stenu
- Prevadzka na baterky aj zo siete
- USB port na nabijanie externych zariadeni
- Mam dojem, ze slabsie chyta radiovy signal (chytene iba pri okne na jednej strane bytu.
- Ovladanie je mierne neintuitivne
Za cenu velmi slusny produkt. Ma dost funkcii. Odporucam.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »