Nejnovější recenze ze sekce Budíky
Má velké číslice, a jednoduché nastavení
Ne příliš kvalitní, problém s vypnutím budíku.
Splňuje očekávání, jen drobný problém s dosahem venkovního teplotního čidla - máme ho cca 3 metry od stanice a signál nám vypadává.
Splnuje mé potřeby
Duální vyzvánění.
- Čitelnost ciferníku v absolutní tmě
- Velmi dobře čitelné údaje.
- Dobře rozvržené údaje na displeji.
- Dobrá čitelnost displeje i při pohledu zdola.
- Možnost volby češtiny v názvu dne v týdnu a označení měsíce.
- Spolehlivý příjem signálu i v horších podmínkách.
- Jednoduché a logické ovládání.
- Neobsahuje tištěný návod. Návod je nutno si vyhledat na internetu. Lze naqjít i český.
- K úplné dokonalosti by přispěla nabídka více barevných variant.
- Tvar některých písmen není úplně ideální.
S hodinami jsem velmi spokojen.
xxx
- Perfektní, konečně budík, který dělal někdo, kdo ho i používá
Maličká jednohubka s velmi pěkným designem. Spokojenost.
Tichý chod, jednoduché ovládání, hlasité buzení, podsvícený dobře čitekný ciferník a pěkný vzhled. Spokojenost.
- Super
stejné hodiny používám již víc jak rok a jsem s nimi spokojený, proto jsem si koupil další do druhé domácnosti
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Odpovídá našim požadavkům a potřebám
- Splňuje očekávání
S nákupem jsem spokojená, výrobek splnil moje očekávání.
- Velmi pěkný design.
- Intenzita se dá velmi dobře a rychle nastavit, takže není problém mít ve dne plnou intenzitu a jedním či dvěma stisky nastavit intenzitu nižší.
- Kombinace dvou barev pro čas, hlavní displej žluto oranžová, promítání červená.
- Možnost zaostření promítání je super, dá se tak promítat na krátkou vzdálenost i na strop a čas je perfektně čitelný.
- Super velká čísla
Funguje, možnost ručního nastavení hodin a časového pásma, velké znaky, čeština.
- Malý a krásný, elegantně estetický i viděno naživo, nejen na obrázku.
- Ač platový, dělá na omak dojem dobrého zpracování a nevrže.
- Má svítivý ciferník aji hlavní dvě ručičky. (Logicky nutno nechat přes den nasytit dostatečně silným světlem.)
- Tiká tichulinko a něžně. Zvuk buzení je silný a výrazný, klasický Casiácký, jako má třeba model PQ-31, který používám už delší dobu jako vysloveně typicky cestovní kousek.
- Výhoda či nevýhoda? Když začne budík zvonit a není- li zaklapnut, zůstane zvonit déle než 15 minut v kuse a pak teprve sám zvonit přestane (což se zopakuje za cca půl dne a pak znova a znova, než se člověk vrátí z dovolené:-))
Přesnost nastavení času buzení je přirozeně u mechanických budíků menší než u digitálních, s čímž se počítá a člověk si zvykne. Pro nastavení času buzení je imho nutné točit ručičkou buzení protisměrně. Napájení tužkovou AA baterií je předpokládám dlouhodobé (navíc, v balení je přiložena jakostní baterie Panasonic). Tohle Casio TQ 140 může imho velmi dobře posloužit také jako cestovní, kvůli rozměrům a nízké hmotnosti.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »