Nejnovější recenze ze sekce Budíky
nemá regulací jasu
slabá nabíječka
nemá český návod
- Splnil očekávání.
- Působí trochu lacině plastově.
- Zmátlo mě, když se v noci rádiově nastavuje, tak zhasne projekce na strop.
Funguje jak má.
- Dobře vypadá a vzbudil by i mrtvého.Dobrá cena.
- Po uvedení do chodu se zpoždˇoval,za hodinu o minutu,musel jsem několikrát štelovat než jsem to vychytal.Nyní funguje jak má.
Funguje. Ale.......... hlučné tlačítka, nastavení probíhá ve zbytečně moc krocích,
Vše O.K.
- Má USB port pro nabíjení
- Vzhled
- Lze nastavit dobu odložení budíku
- Příliš jasný i na nejnižší úrovni jasu
- Na dotyková tlačítka je potřeba trochu více zatlačit
- Světelný sensor není úplně ten nejcitlivější a kvůli tomu občas displej problikává
- vzhled
- nožky neudrží polohu stativu
- držák neudrží mobil
- drapáky neudrží mobil
- polohování
- Digitální
- Vč. budíku
- Velikost a váha
Kupovala jsem to přítelovi k posteli, protože toužil mít budík. Funguje dobře, svítí jasně a zvuk je taky prima. Má to spoustu užitečných funkcí. Moc moc děkujeme.
krátká doba pro zevrubné hodnocení, zatím slouží a funguje tak jak budík fungovat má.
- Nejde nastavit
Strašný krám. Při zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka se zmáčknou další dvě a tak nejde budíki nastavit. Velice špatná kvalita.
Budík má pěkný osvětlený ciferník, na který je dobře vidět.
JVD RB3538.2
Přidáno: 9. června 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v Zlatnictví Noemi
- Hezký design, splňuje co bylo požadováno, projekce času a teploty
tichý chod budíku a super buzení
Trochu nepřehledný ciferník, ručičky jsou hůře vidět...
Technoline Oregon WT 465B
Přidáno: 2. června 2024
(naposledy upraveno 2. června 2024)
Zakoupeno v atoselektro.cz
Popis produktu vůbec neodpovídá realitě, přístroj nedisponuje funkcemi, které výrobce uvádí.
Standard
- Velký a jasný display
- Top cena
- Funkce
- Velikost
Kupovali jsme si se ženou každý svůj na svůj stolek. Fungují dobře, bez problému. ukazatel teploty a času funguje přesně.
Nemám co vytknout. Za mě bez konkurenční cena. Zá nás tedy OK.
Už nezaspím
- Při jakémkoliv výpadku elektřiny trvalo několik dní než se nahodil na správný čas.
- Často šel na sekundu přesně, jen o pár hodin jinak.
- Týden po posledním výpadku elektřiny, když jsem se snažil ho jedním plácnutím probrat, aby se přenastavil, se vevnitř totálně zhroutil. Skončil v koši.
Pro masochisty nebo lidi, kteří mají třeba rodinu v jiném časovém pásmu a chtějí vědět kolik tam je zrovna hodin.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »